Muharrem İnce açıkladı: Akşener ile ne görüştüler, ittifak olacak mı?

Muharrem İnce açıkladı: Akşener ile ne görüştüler, ittifak olacak mı?
Muharrem İnce, Akşener ile görüşmesine dair "Sayın Meral Akşener’le ortak bir yanımız var, önce onu linç ettiler sonra onu linç ettiler. Linç edenler de aynı kişiler. Bunları konuştuk, ‘Tekrar görüşürüz’ dedik. Olay bundan ibaret” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le önceki gün yaptıkları görüşmeye dair açıklamalarda bulundu.

İnce, Meral Akşener'i, İYİ Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etmiş, basına kapalı toplantı 1 saat sürmüş ve görüşmenin ardından açıklama yapılmamıştı.

Muharrem İnce, tv100'de katıldığı canlı yayında Meral Akşener ile görüşmesine dair şu açıklamayı yaptı: "Sayın Meral Akşener’le ortak bir yanımız var, önce onu linç ettiler sonra onu linç ettiler. Linç edenler de aynı kişiler. Bunları konuştuk, ‘Tekrar görüşürüz’ dedik. Olay bundan ibaret.”

Erdoğan Aktaş’ın “Yerel seçimle ilgili işbirliği konuşması oldu mu?” sorusuna da yanıt veren İnce, “İşbirliği konuşması olmadı ama kaygılarımı ilettim. 2019’da İmamoğlu’nun şansı bugünle kıyasladığımızda daha fazlaydı. Halbuki şimdi fazla olması lazımdı ama bence 2019’da şansı daha fazlaydı. Amacım burada bir eleştiri yapmak değil” ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Politika