Muharrem İnce adaylık başvurusunu yaptı: İkinci turda 60’ın üzerinde oyla seçileceğim

Muharrem İnce adaylık başvurusunu yaptı: İkinci turda 60’ın üzerinde oyla seçileceğim
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, adaylık başvurusunu yaptı, "Biz kampanyayı 30’un üzerinde tamamlayacağız. Seçim ikinci tura kalacak yüzde 60’ın üzerinde oyla seçileceğim" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, YSK'ya cumhurbaşkanı adaylığı için başvuru yaptı. YSK önünde çok sayıda partilinin destek verdiği İnce, partisinde yapılan ön seçimlerin ardından cumhurbaşkanı adayı olduğunu duyurmuştu.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre İnce, şunları söyledi: "Oy oranımız 19-20’lerde, bunu herkes biliyor. Ak Parti’nin, CHP’nin içindeki anketçiler de biliyor. Seçim sürecinde adayların bazıları oy oranını düşürür bazıları azaltır.

Bizim medyamız yok. Gençlerimiz var. Biz kampanyayı 30’un üzerinde tamamlayacağız. Seçim ikinci tura kalacak yüzde 60’ın üzerinde oyla seçileceğim. Trol ordularına verilecek cevabımız var ama memleket uçurumun kenarında, memleketi uçurumun kenarından çıkarıp alacağız.

Sayın Erdoğan’ın anayasaya göre aday olamayacağına dair dilekçemiz hazır. O itirazımızı da yapacağız. Altılı Masa bu itirazı yapamıyor. O itirazımızı da günü geldiğinde YSK’ye yapacağız.”

Politika