Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı adayıyım, Akşener de başbakan olsun

Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı adayıyım, Akşener de başbakan olsun
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'ya yönelik açıklamalarının ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Sayın Meral Akşener, başbakan olsun, razıyım. Başbakan olmak istiyordu. Ben Cumhurbaşkanı adayıyım” dedi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu bugün toplandı ve daha sonra Akşener kameraların önüne geçti. Beş partinin Kılıçdaroğlu’nu İYi Partinin ise Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı önerdiğini söyleyen Akşener, masaya sert eleştiriler yöneltti. Akşener İmamoğlu ve Yavaş’a da adaylık çağrısı yaptı. Akşener “Bu noter masasında olmayacağız” dedi.

Tv100 ekranlarında, Akşener'in açıklamalarını değerlendiren Memleket Partili lideri Muharrem İnce “ Bunların seçim kazanmak, Türkiye’yi yönetmek gibi bir dertleri yok. Bir pastadan pay alma derdine düşmüşler. Burada Altılı Masa'yı yönetemeyen memleketi hiç yönetemez. Akıl, bilim ve memleket sevgisi yok” dedi.

İnce, “Ben bu seçimi kazanacağım merak etmeyin. Bu memleketi akılla yöneteceğiz, ahlakla yöneteceğiz, adalet ile yöneteceğiz. Atatürk’ün ışığında yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.


Ece Üner’in “Siz Meral Akşener’i veya Meral Akşener sizi davet ederse ne olur?” sorusuna da yanıt veren Muharrem İnce, “Sayın Meral Akşener, Başbakan olsun, razıyım. Başbakan olmak istiyordu. Ben Cumhurbaşkanı adayıyım” şeklinde yanıt verdi.

Gündem