Muharrem İnce deprem bölgesinden seslendi: Her yer yerle bir olmuş

Muharrem İnce deprem bölgesinden seslendi: Her yer yerle bir olmuş
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Hatay'a ilişkin olarak 'Maalesef Hatay'da taş üstünde taş kalmamış. Her yer yerle bir olmuş' dedi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 depremlerden sonra ortaya çıkan ağır tablo derinleşiyor. Her ilden ortaya çıkan manzaralara ilişkin siyasi partilerden ve bölgeye giden heyetlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Hatay deprem bölgesinden gözlemini paylaştı.

İnce ''Hatay'dayım. Maalesef Hatay'da taş üstünde taş kalmamış. Her yer yerle bir olmuş. Çok üzgün ve öfkeliyim..'' dedi.

TKP: 'Bölge adeta terk edilmiş'

Bölgede kurtarma çalışmalarına başlayan TKP heyeti de hiçbir noktada elektrik olmadığını, 'bölgenin adeta terk edilmiş vaziyette bırakıldığını' aktardı.

Barış Atay, Hatay'dan yayın yaptı: Burada hafriyat çalışması var, kurtarma yok

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Barış Atay ise Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’ın İskenderun ilçesinde, yıkılan bir binanın önünde, saat 03.30’da yaptığı yayında şunları söyledi:

“Bakın burada herhangi bir kurtarma çalışması yok. Burada resmen hafriyat çalışması var. O AFAD Başkanı da Cumhurbaşkanı da her yer ulaştık diye açıklama yapıyorlar ya her yere ulaştık dedikleri bu. Kendi başlarına, kendi çabalarıyla iş yapmaya çalışan insanlar. Yapayalnız bir şehir" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem