Muharrem İnce: İkinci tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa Erdoğan seçimi alır

Muharrem İnce: İkinci tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa Erdoğan seçimi alır
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "14 Mayıs'ta, 2'inci turda yarışacak 2 kişiyi seçeceğiz. 2'nci tura bu kardeşiniz kalırsa yüzde 65 ile cumhurbaşkanıyım. 2'nci tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa korkarım ki; Erdoğan seçimi alır" dedi.

Muharrem İnce, Bolu'da miting düzenledi. Cumhurbaşkanı olması durumda yapacaklarını sıralayan İnce, "Bu kardeşinize 14 Mayıs'ta yetki verirseniz; neler yapacağım onu anlatayım. Esad ile masaya oturacağım. Şam'a büyükelçi atayacağım. Suriyelileri güle güle memleketlerine göndereceğim" dedi. İnce, sözlerine şöyle devam etti: "

"14 Mayıs günü cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. 14 Mayıs'ta, 2'nci turda yarışacak 2 kişiyi seçeceğiz. 2'nci tura bu kardeşiniz kalırsa yüzde 65 ile cumhurbaşkanıyım. 2'nci tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa korkarım ki; Erdoğan seçimi alır. Erdoğan'ın gitmesini istiyorum. Hata yapmayın. Bu seçim 2'nci tur seçimi. 2018'de aday olduğumda oyum yüzde 20'ydi; 30,64 ile tamamladım. 11 puan kattım üstüne. Bu sefer üstüne 15 puan katacağım. İlk turda 30'u geçeceğim. 2'nci turda seçimi 65 ile alacağım. Bugün, ısınma turu bu. Daha nicelerini yapacağız. Daha yeni başladık."(DHA)

Politika