Muharrem İnce ile Kemal Özkiraz arasında söz düellosu

Muharrem İnce ile Kemal Özkiraz arasında söz düellosu
Avrasya Araştırma şirketinin sahibi Kemal Özkiraz'ın, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nın, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için gerekli olan 100 bin imzayı toplamaya çalıştığını iddia etmesi üzerine ikili arasında söz düellosu başladı.

Avrasya Araştırma şirketinin sahibi Kemal Özkiraz, İstanbul'da AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nın, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı için gerekli olan 100 bin imzaya ulaşması için, partilileri otobüslerle seçim kurullarına götürdüğünü iddia etti.

1-001.png

Twitter paylaşımında AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'na ait olduğu iddia edilen Whatsapp yazışmasının fotoğrafına yer veren Özkiraz, "Akparti Beykoz ilçe başkanlığı Muharrem İnce'ye 100 bin imza için otobüs kaldırıyor. Muharrem İnce'yi niye bu kadar çok seviyorlar acaba?" sözlerini sarf etti.

İnce, Özkiraz'ın akrabası üzerinden yanıt verdi

Muharrem İnce ise Özkiraz'a "Kemal Özkiraz'ın ve CHP trollerinin yayınladığı görseller, tıpkı Özkiraz'ın akrabasının doktorluğu gibi sahte. Bu sahte belgeleri hazırlayan, yayan ve manipülasyon yapmaya çalışan alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. FETÖ yöntemleriyle sahte belge düzenleyen bu yeni tip fetöcülerle Silivri mahkemelerinde olduğu gibi mücadele edeceğiz. Aktrollerle de oktrollerle de mücadeleye devam. Ahlaklı, namuslu siyaseti size öğreteceğim" diyerek karşılığını verdi.

2-001.png

Özkiraz da İnce'ye "Akrabamın doktorluğu bile senin muhalifliğinden daha gerçektir" yanıtını verdi. (Kısa Dalga)

resim-2023-03-21-210240623.png

Gündem