Muharrem İnce, partisinin el işaretini tanıttı: Altı parmak vardı da biz mi yapmadık!

Muharrem İnce, partisinin el işaretini tanıttı: Altı parmak vardı da biz mi yapmadık!
Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Rize’de partisinin yeni işaretini tanıttı. Eli ile “Üç” işareti yapan İnce, “Dört parmağı Erdoğan kaptı. Beş parmak Demokrat Parti’nindi. Geriye kaldı üç parmak” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin milletvekili adaylarını tanıtmak üzere Rize’ye geldi.

Tanıtım toplantısında katılımcıları eliyle “üç” işareti yaparak selamlayan İnce, bunun Memleket Partisi’nin yeni işareti olduğunu söyledi.

İnce, bu işareti seçmelerinin sebebini açıklarken, diğer partilerin işaretleri nedeniyle ancak üç parmağın kaldığını söyledi.

İnce, şöyle konuştu:

“Partimizin işareti bu. Ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan. Biz üçüncü yoluz. Bu nereden çıktı diyorlar. Ya arkadaşlar, baş parmağı Erbakan hoca kaptı. İşaret parmağını başkası kaptı. E, işaret parmağı ile orta parmak zafer işareti. Dört parmağı Erdoğan kaptı. Beş parmak Demokrat Parti’nindi. Geriye kaldı üç parmak. Altı parmak vardı da biz mi yapmadık! Başka parmak kalmadı.” (Kısa Dalga)

Politika