Murat Karayalçın, Cengiz Topel Yıldırım'ın ziyareti sonrası konuştu: Yavaş'ı destekliyorum

Murat Karayalçın, Cengiz Topel Yıldırım'ın ziyareti sonrası konuştu: Yavaş'ı destekliyorum
Murat Karayalçın, İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın kendisini ziyaret etmesi sonrası açıklama yaptı. Karayalçın, ziyaret nedeniyle yanlış anlaşılma olmaması uyarısında bulunarak Mansur Yavaş'ı destekleyeceğini ifade etti.

İYİ Parti’nin ABB Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, eski ABB başkanları Murat Karayalçın ile Mustafa Tuna'yı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası gelen yorumlar üzerine Karayalçın sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Karayalçın CHP'li olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Sn. Cengiz Topel Yıldırımla; hem Cumhuriyet Halk Partisi’nden hem de Mülkiyelilikten gelen bir hukukum var. Bugün yaşayan en eski Belediye Başkanı olarak bana bir saygı ziyaretinde bulundu. Kendisine teşekkür ediyorum.

Sn. Yıldırımla birlikte gelen basın mensuplarına da belirttiğim gibi; ben bir Cumhuriyet Halk Partili olarak partimin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Yavaş’ı destekliyorum."

Ne olmuştu?

Yıldırım bugün beraberindekilerle Murat Karayalçın'ın Çankaya'daki ofisinde basına kapalı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret yarım saat sürdü.

Görüşme sonrası basın mensuplarına konuşan Yıldırım, Karayalçın'ın ABB başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler ve "sunduğu vizyonla kendilerine önder olduğunu" söyledi. (Kısa Dalga)

Gündem