Murat Kurum, Ali Koç'u ziyaret etti| Ali Koç: Güzel bir yarış olsun, başarılar diliyoruz

Murat Kurum, Ali Koç'u ziyaret etti| Ali Koç:  Güzel bir yarış olsun, başarılar diliyoruz
AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyaret sonrası ikili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç burada yaptığı açıklamada "Çetin bir seçim süreci başlıyor, güzel bir yarış olsun, sadece İstanbul değil ülkedeki bütün belediye seçimleri hayırlı uğurlu olsun, Sayın Bakanımıza da bu çabalarında bu yarışta başarılar diliyoruz" diye konuştu.

6 Şubat hatırlatması

DHA'nın aktardığına göre 6 Şubat Depremi sürecini hatırlatan Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu acının birinci yıl dönümü. Bundan 20-21 gün sonra, beraber ne yapabiliriz dedik. O hafta maçları takiben 5 Şubat, 6 Şubat ama mümkünse 5 Şubat'ı hedefliyoruz. İstanbul'daki büyük kulüplerin veteranları, futbolu yeni bırakmış, ülke çapında tanınan futbolcularıyla güzel bir turnuva yapıp, buradan yaratılacak kaynağı orada spor alanlarına ayırmak. Oradaki vatandaşlarımızı unutmadığımızı, unutmayacağımızı gösterecek bir etkinliğe hep beraber imza atmak istiyoruz. TFF Başkanımızla da konuştuk, o da takvimsel çalışmasını yapacak. İnşallah omuz omuza bu organizasyonu yapabiliriz, bakarsınız öyle başarılı olur ki geleneksel bir organizasyon haline gelir. Süper Kupa'nın da deprem bölgesinde etkilenen şehirlerden birinde yapılmasını da bir öneri olarak sizin sayenizde, huzurunuzda kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum."

Murat Kurum ise deprem bölgesinde çalışmaların sürdüğünü bildirerek: "Hem Kulüpler Birliği, hem Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak böylesi bir organizasyonda öncülük edecek. TFF'nin uygun gördüğü tarihte tüm İstanbullu kardeşlerimizle bir kez daha 11 ilimize oradaki vatandaşlarımıza onları unutmadığımızı İstanbullu olarak hatırlatacağız" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem