Murat Kurum: İmamoğlu'nun rakibi kendisi

Murat Kurum: İmamoğlu'nun rakibi kendisi
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, rakibi Ekrem İmamoğlu için "Kendisiyle uğraşan, kendisiyle mücadele eden ve rakibinin de kendisi olduğunu düşündüğüm bir belediye başkan adayımız" dedi.

Murat Kurum Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Kurum sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu’nun 'kopya vaat' iddiaları konusundaki soruya

"Kopya karşıdan çekilir. İstanbul’da şöyle geriye dönüp baktığınızda kopya çekilecek bir iş yok. 10 metro ihalesinin 3'ünü iptal ettirdiler, yapmadılar. Var olan metro hattının temeline, şaftına hafriyat döktüler. Geçmişte kopya çekilecek bir iş yok. Kopya çekmek istiyorsa gelsin buraya baksın. Bu şehir nasıl yapılmış, nasıl inşa edilmiş baksın. Söyleyecekleri bir iş, söyleyecekleri bir eser olmadığı için hep gündemi nasıl değiştirebilirim anlayışıyla algı ve gündem değiştirme çabalarını 5 yıldır gördük" yanıtını verdi.

DHA'nın haberine göre Kurum "Ekrem beyi kendi kendine bırakıyoruz" dedi. İmamoğlu'na dair sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisiyle uğraşan, kendisiyle mücadele eden ve rakibinin de kendisi olduğunu düşündüğüm bir belediye başkan adayımız. O yüzden biz kendi işimize bakacağız. Ona da kendi alanında başarılar diliyoruz" (Kısa Dalga)

Gündem