Murat Kurum'un, Galatasaray Başkanı Özbek'in yüzünü okşadığı anlar gündem oldu

Murat Kurum'un, Galatasaray Başkanı Özbek'in yüzünü okşadığı anlar gündem oldu
Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yanaklarını okşadığı anlar gündem oldu. İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu da konuya ilişkin "Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz, bize gelince randevu günü Ankara'ya gidiyorsunuz" dedi.

Cumhur İttifakı'nın AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, dün "Üreten İstanbul Büyüyen Türkiye Programı"na katıldı.

Beşiktaş'ra düzenlenen programa spor, sanat ve iş dünyasından isimler katılırken Murat Kurum etkinlikten bazı anların yer aldığı videoyu "İstanbul’a dair gündemi olmayanlara, vefası ile bu şehre sahip çıkmayanlara ayrılan sürenin sonuna geldik. Nisan gelecek dertler bitecek" ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Kurum'un bir süre konuştuğu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yanaklarına iki elinin arasına aldığı anlar ise sosyal medyada gündem oldu. O anlara ait fotoğraf yüzlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Fotoğrafla ilgili paylaşım yapan İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Özbek'e seslendi.

Kavuncu, "Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz ama bize gelince sizden randevu aldığımız gün Ankara'ya gideceğiniz tutuyor. Biz Galatasaray camiasını çok seviyoruz. Onlarla ilk fırsatta kucaklaşacağız" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem