Murat Sancak'tan Peker'e yanıt: "Berat Albayrak evime hiç gelmedi"

Murat Sancak'tan Peker'e yanıt: "Berat Albayrak evime hiç gelmedi"
Sedat Peker'in eski Maliye Bakanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın evinde kaldığını iddia ettiği Murat Sancak yanıt verdi. Sancak "Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok.Ayrıca o kişinin tabiriyle telefon sinyalinden bakılabilir. Evime hiç bir zaman gelmedi, gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı 8. videoda uzun zamandan bu yana nerde olduğu tartışılan Hazine ve Maliye eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın işinsanı Murat Sancak'ın evinde kaldığını iddia etti. 

Peker şunu söyledi: "Berat Albayrak nerede biliyor musunuz? Murat Sancak’ın evi var, Hadımköy, Beylikdüzü taraflarında. Beraberler. Bu vatanın çocuğu şehit olacak. Suriye’ye girilmeli mi, girilmeli. Kalınmalı mı, kalınmalı. Doğru politika mı, doğru politika. Ama oradaki para, neden hiç bizim devlete gelmiyor."

TIKLAYIN/
Peker'den 8. video: "SADAT benim üzerimden El Nusra'ya silah yolladı"

Murat Sancak da Peker'in bu iddialarına twitterdan yaptığı paylaşımla yanıt verdi: "Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok. Ayrıca o kişinin tabiriyle telefon sinyalinden bakılabilir. Evime hiç bir zaman gelmedi, gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım. 

O şahsın yine kendi hassasiyetiyle cevap veriyorum, Suriye de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı ve 2 kız çocuğumun boğazından öyle olmayan bir ticaretten bir damla su bile girmedi, ALLAH'a çok şükür.

Hiçbir şey gizli kalmaz, doğruysa ortaya çıkar. Bir düşünün yalansa o zaman ne diyeceksiniz? Adama haksızlık ettik diyeceksiniz. Peki ben hakkımı helal eder miyim? O zaman geldiğinde yine burdan yazarım. Ortaya atılan bir iddianın doğru olmayabileceğini hesaba katın."


Gündem