Müritlerine dışkısını yediren tarikat lideri tutuklandı

Müritlerine dışkısını yediren tarikat lideri tutuklandı
Tayland'da 74 yaşındaki tarikat lideri Tawee Nanlan'ın evinde biri bebek 11 ceset bulundu. Nanlan'ın, müritlerine dışkısını yedirdiği ve idrarını içirdiği ortaya çıktı.

Tayland'da 'tüm dinlerin babası' olduğunu iddia eden 74 yaşındaki tarikat lideri Tawee Nanlan'ın evinde 11 ceset bulundu. Ormanlık alandaki evinde müritlerini kendisinin idrarını içmeye ve dışkısını yemeye zorladığı belirtilen Nanlan tutuklandı. Cesetler arasında bir bebeğin de bulunduğu belirtildi.

Polis baskını, bir kadının ihbarı üzerine yapıldı. 53 yaşındaki Khun Jenjira, 80 yaşındaki annesinin bu kamp alanında kaldığı ve evine dönmesine izin verilmediği şikâyetiyle polise başvurdu. Chaiyaphum bölgesindeki ormanlık alanda bulunan kampa giden polis, biri bebek 11 kişinin cesedini buldu.

'ANNEM BALGAMINI YÜZÜNE SÜRÜYORDU'

Jenjira, annesini ziyarete gittiğinde kadınların ve erkeklerin belirli kıyafetler giymek zorunda olduğunu ve eve girmeden önce herkesin ayakkabılarını çıkarttığını gördüğünü söyleyip şöyle devam etti: "Ama daha da şoke edici olan şey annemin, liderin balgamını yüzüne sürtmesini ve adamın dışkısını yemesini izlemek oldu” dedi.

tayland.jpg

Annesinin öldüğünde buraya gömülmek istediğini anlatan Jenjira, müritlerin tamamının Covid-19 kurallarına karşı olduğunu anlatarak, "Hayatınızı bu adamın öğretilerine adadığınızda Covid'e yakalanmayacağınızı söylüyorlardı" dedi.

CESETLERE KİMYASAL ENJEKTE EDİLMİŞ

Polis açıklamasına göre, kamp alanında bulunan cesetlere, lenf sıvılarının vücuttan çıkmasına yol açan bir kimyasal enjekte edilmişti. Nanlan'ın müritleri ise cesetlerin 'onları cennete gönderecek riüteller' ile gömüldüğünü ve 'çürümeyi engelleyen' güçlü bir kimyasal kullanıldığını öne sürdü.

Tarikat lideri ise tutuklandıktan sonra, müritlerinin kendi istekleriyle orada olduğunu ve kimseyi istemedikleri bir şey yapmaya zorlamadığını savundu. (Kısa Dalga)

Dünya