Mustafa Sarıgül: Asgari ücreti 4 ayda bir güncelleyeceğiz

Mustafa Sarıgül: Asgari ücreti 4 ayda bir güncelleyeceğiz
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “TDP iktidarında asgari ücret üzerinden siyaset yaptırmayacağız. Asgari ücreti 4 ayda bir güncelleyeceğiz… Enflasyon yükseldiyse, domatesin fiyatı yükseldiyse oran olarak asgari ücret de aynı şekilde yükselecek” dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin İstanbul’da düzenlediği ‘TDP İktidar Yolunda İstanbul Buluşması’nda konuştu. Sarıgül, "Gıda ve enerji başta olmak üzere her sektörde yerli ve milli olmamız lazım. Kendimize yetmemiz lazım, ihracatı mutlaka artırmamız lazım" diyen Sarıgül özetle şunları söyledi:

"Tekstile çok büyük önem vereceğiz. Türkiye’miz markalaşacak. Devletimizdeki lüks araçları satacağız. Bir tek Cumhurbaşkanımız Mercedes’e binecek. Onun dışındaki herkes; ‘İtalyan arabalarına, Fransız arabalarına, Japon arabalarına güle güle, hoş geldin TOGG’.

Asgari ücret üzerinden siyaset yaptırmayacağız. Türkiye Değişim Partisi iktidarında asgari ücret üzerinden siyaset yaptırmayacağız. Asgari ücreti 4 ayda bir güncelleyeceğiz. " (ANKA)

Gündem