Mustafa Sarıgül: Demirtaş'ın anne babasıyla görüştürülmesi çok değerli

Mustafa Sarıgül: Demirtaş'ın anne babasıyla görüştürülmesi çok değerli
Türkiye Değişim Partisi (DTP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: "Demirtaş'ın, annesi ve babasıyla, bakanlık tarafından görüştürülmesi son derece değerlidir. Sayın bakana çok teşekkür ediyorum."

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından Şişli'de düzenlenen "Büyük İstanbul Buluşması'na katıldı.

Sosyal medyada en fazla TDP'nin konuşulduğunu savunan Sarıgül "Bazıları TikTok'ta ne işin var? TikTok'ta ne arıyorsun? dediler. Şunu unutmayın ki, TikTok'a girince bizi eleştirenler, onlar da TikTok'a girmeye başladı. Hoş geldiniz Sayın Cumhurbaşkanı. TikTok'a hoş geldin. Bütün siyasi genel başkanları hoş geldiniz" dedi.

Demirtaş'a "geçmiş olsun" dileği

TOGG fabrikasına gittiği için eleştirildiğini söyleyen Sarıgül, "TOGG'a gittim, ziyaret ettim. "Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı" dedim. TOGG'a gittiğim için twitterdeki okumuş cahiller bize neler söylediler. O okumuş cahiller bilsin ki, TDP'si Türkiye'mizin yararına olan her şeyi destekler. Alman, Fransız, İtalyan arabalarına güle güle. Hoş Geldin TOGG" diye konuştu.

Selahattin Demirtaş'ın hastalanan annesi ve babasını ziyarete götürülmesine de değinen Sarıgül, "Demirtaş'ın, annesi ve babasıyla, bakanlık tarafından görüştürülmesi son derece değerlidir. Sayın bakana çok teşekkür ediyorum. Sayın Demirtaş'ın anne ve babasına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. (DHA)

Politika