NASA'nın UFO iddialarını inceleyen heyetten açıklama: 'Varlığını kabul etmemiz gerek'

NASA'nın UFO iddialarını inceleyen heyetten açıklama:  'Varlığını kabul etmemiz gerek'
ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen ve yaklaşık 4 saat süren halka açık NASA toplantısı sona erdi. Toplantının ardından NASA yetkilileri, tanımlanamayan uçan nesnelerin görüntülerini paylaşarak UFO'ların varlığını kabul etmemiz gerektiğini söyledi.


Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) UFO iddialarını incelemek üzere oluşturduğu görev gücü bugün bir araya geldi.


Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından açıklama yapıldı.

Sputnik'in haberine göre heyet, Washington'daki genel merkezde gerçekleşen halka açık oturumun odak noktasının genel bir rapor yayınlamadan önce 'son müzakereler' yapmak olduğunu ve söz konusu raporun temmuz ayının sonunda yayınlanmasının planlandığını bildirdi.


Panelin başkanlığını yürüten David Spergel, "Öğrendiğimizi hissettiğim şeyi bir satırda özetlemem gerekirse, yüksek kaliteli verilere ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Kıdemli araştırma yetkilisi Dan Evans ise 'önlerinde birkaç aylık bir çalışma daha' olduğunu belirterek, panel üyelerinin göreve başladıklarından beri siber saldırılara maruz kaldıklarını belirtti.


Geçen yıl UFO iddialarını araştırmak üzere Pentagon, Havadaki Nesne Tanımlama ve Yönetim Grubu (AOIMSG) olarak adlandırılan yeni bir isimle yeni bir görev gücü oluşturmuştu. (Kısa Dalga)

Dünya