Nebati'den Kılıçdaroğlu'na EYT yanıtı: Bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız sürüyor

Nebati'den Kılıçdaroğlu'na EYT yanıtı: Bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız  sürüyor
Bakan Nebati, " Yeni hedef EYT ve öğretmenler olmalıdır" diyen Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi: "Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere EYT ve öğretmenlerimiz konusunda da ilgili bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor." Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, önceki gün yaptığı açıklamada bankaların yurttaşın borcunu varlık şirketlerine sattığını belirterek “Tefeciler size arayacak, tehdit edecek, ödeme yapmayın” şeklindeki çağrısı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu’na hükümet kanadından yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den gelmişki. Nebati, CHP liderini “piyasa manipülatörü gibi davranmakla” suçladı.

Kılıçdaroğlu’nun da Nebati’ye yanıtı şöyle oldu: “Sayın Nebati, gece gece panikle bana yazmışsınız, gazetelerinize gece yarısı manşet değiştirtmişsiniz. Milletimizin derdi çözülsün, tek laf etmem demiştim. Yeni hedef EYT ve Öğretmenler olmalıdır. Haydi bakalım.”

Nebati, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yine Twitter'dan yanıt verdi ve şunları yazdı:

"Sayın @kilicdarogluk bizim panikle yaptığımız hiçbir işimiz yok, sadece sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz’dan bu yana Adalet Bakanlığımızla birlikte dar gelirli vatandaşlarımıza dönük devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten malumudur. Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere EYT ve Öğretmenlerimiz konusunda da ilgili bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin."

ekran-resmi-2022-08-25-14-32-46.png

Ekonomi