Neslihan Çevik Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığından ayrıldı

Neslihan Çevik Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığından ayrıldı
Demokrat Parti’li Doç. Dr. Neslihan Çevik Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Demokrat Parti’li Doç. Dr. Neslihan Çevik aktif siyasete ara verdiğini söyleyerek Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Çevik’in konuya ilişkin açıklamaları şöyle:

"Bugün itibariyle aktif siyasete ara verme kararı aldım ve @_DemokratParti Sözcülüğü ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerimden ayrılıyorum. Parti içinde görev yaptığım süre boyunca desteklerini ve güvenlerini esirgemeyen tüm ekibimize ve sınırlı imkanlarla özveriyle çalışan teşkilat mensuplarımıza içtenlikle teşekkür ederim.

Ayrıca, medya mensuplarına da minnettarım, çünkü milletimizin sesi olmamızı ve Türkiye’nin sorunlarını/çözüm önerilerimizi dile getirmemizi sağladılar.

Bu süreci 1- üzerime düşenleri yapmış olmanın verdiği huzur, ve
2- Biriktirdiğim hafıza, bilgi ve tecrübelerin bana neler kattığının bilinci ile noktalıyorum.

Aktif siyasette olmasam da, Türkiye için doğru olduğuna inandığım fikirler ve icraatlar için çalışmaya devam edeceğim.

Bu hesap ve diğer sosyal medya platformlarımda, genç bir kadın siyasetçi olarak biriktirdiğim hafıza, bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Umarım bu tecrübeler, yarının siyasetine yeni fikirler sunmaya, hatalardan ders çıkarmaya ve daha iyi ve verimli sonuçlar elde etmeye katkı sağlar. En büyük dileğim ise, parti ve liderlerin, millete en iyi siyaseti sunma sorumluluğunu üstlenerek bu sorumluluk üzerinden rekabet ettiği günleri görmektir."

neslihan.png

(Kısa Dalga)

Politika