Netflix şimdide İstanbul Ansiklopedisi dizisini yayımlayacak! Kadrosu yıldızlarla dolu

Netflix şimdide İstanbul Ansiklopedisi dizisini yayımlayacak! Kadrosu yıldızlarla dolu
Netflix platformunda İstanbul için son çağrı filminin ardından şimdi de İstanbul Ansiklopedisi dizisi yayımlanacak. İstanbul Ansiklopedisi dizisiyle ilgili bilgiler de belli oldu

İstanbul Ansiklopedisi dizisi merakla bekleniyordu. Dizinin kadrosunda dikkat çeken isimler yer alıyor. Son dönemde Netflix yayımladığı Türk dizileriyle dikkat çekiyor. Özellikle, İstanbul için son çağrı filmi en çok izlenen filmlerden biri olmuştu. Herkes bu filmin dizi olmasını beklerken şimdi dikkat çeken bir dizi geliyor.

"Tereddüt Çizgisi" ve "İki Şafak Arasında" filmleriyle uluslararası birçok festivalden ödülle dönen Selman Nacar'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Netflix dizisi "İstanbul Ansiklopedisi"nin çekimleri başladı.

t25-netflix-dizisi-istanbul-a-638.jpg

Yapılan açıklamaya göre, dizinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar gerçekleştiriyor.

Dizi, farklı kuşaklardan gelen, farklı kültürel atmosferlerde yetişmiş, istekleri, sırları, yalanları bambaşka olan ve birçok zıtlıklar barındıran Nesrin ile Zehra'nın hikayesine odaklanıyor.

Çekimlerine İstanbul'da başlanan dizide, "Doktor Nesrin" karakterini Canan Ergüder, "Zehra" karakterini ise Helin Kandemir canlandırıyor.

istanbul1-10012024eba98cd2.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Müjde Ar, Tolga Tekin, Nezaket Erden ve Kaan Miraç Sezen yer alıyor.

Canan Ergüder son olarak Show TV ekranlarında yayımlanan Aile dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alıyordu. Dizi final yapmadan Canan Ergüder böylelikle yeni dizi anlaşmasına imza atmış oldu

Kaynaklar: Aksam.com.tr, Youtube.com, Kisadalga.net

Yaşam