Nevşin Mengü, Kuran yakan Rasmus Paludan'ın 'suçlarını' yazdı: Dengesiz, manyak bir tip

Nevşin Mengü, Kuran yakan Rasmus Paludan'ın 'suçlarını' yazdı: Dengesiz, manyak bir tip
Gazeteci Nevşin Mengü, aşırı sağcı lider Pludan'ın işlediği suçları yazarak "Irkçılar, nerede olursa olsun genelde böyle dengesiz, sorunlu tiplerden çıkıyor. Kıssadan hisse ırkçılık kötüdür" ifadelerini kullandı.

Danimarkalı aşırı sağcı Stram Kurs partisi lideri Rasmus Paludan, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yaktı.

"Kıssadan hisse ırkçılık kötüdür"

Gazeteci Nevşin Mengü, Paludan'ın işlediği suçları yazarak "Irkçılar, nerede olursa olsun genelde böyle dengesiz, sorunlu tiplerden çıkıyor. Kıssadan hisse ırkçılık kötüdür" ifadelerini kullandı.

Mengü, sosyal medya hesabı üzerinden Paludan hakkında suçlamaları açıkladı.

Nevşin Mengü'nün açıklamaları şöyle:

"İsveç'te Kuran yakma eylemini gerçekleştiren Rasmus Paludan aslında Danimarka vatandaşı. Danimarka'da ırkçı bir parti kurmuşluğu, seçime girip anca yüzde 1 almışlığı var. Irkçılık ve nefret suçu nedeniyle 2 aylık da hapis cezasına çarptırılmış.

İşlediği suçlar nedeniyle avukatlık lisansı ve sürücü lisansı da askıya alınmış, dengesiz, manyak bir tip. Irkçılar, nerede olursa olsun genelde böyle dengesiz, sorunlu tiplerden çıkıyor. Kıssadan hisse ırkçılık kötüdür.

Rasmus Paludan daha önce de 24 yaşındaki bir erkeği stalkladığı, yüzlerce mesaj attığı, ısrarla takip ettiği için uzaklaştırma cezası almış." (Kısa Dalga)

Gündem