Nick Cave'in trajedisi: Yedi yıl arayla ikinci oğlu da öldü

Nick Cave'in trajedisi: Yedi yıl arayla ikinci oğlu da öldü
Avustralyalı şarkıcı Nick Cave'in 30 yaşındaki oğlu Jethro Lazenby hayatını kaybetti. Lazenby'ye şizofreni teşhisi konduğu açıklandı.

Rock müziğin kült isimlerinden Avustralyalı şarkıcı Nick Cave'in 30 yaşındaki oğlu Jethro Lazenby yaşamını yitirdi. Açıklamayı bizzat yapan Nick Cave, “Büyük bir üzüntüyle söylemek isterim ki, oğlum Jethro hayatını kaybetti" dedi. Nick Cave, ailesinin mahremiyetine saygı gösterilmesini rica etti.

Nick Cave'in çocuğu olduğunu sekiz yaşında öğrenen 1991 doğumlu Jethro Lazenby, modellik ve oyunculuk yapıyor, müzikle uğraşıyordu. Lazenby'nin, mart ayında annesine saldırma suçlamasıyla tutuklandığı, 5 Mayıs günü ise uyuşturucu tedavisi görmesi şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Avukatı bu dönemde, Jethro Lazenby'ye şizofreni teşhisi konduğunu da açıklamıştı. Olaydan sonra Lazenby'nin annesiyle iki yıl boyunca görüşmesi de yasaklanmıştı.

Dört oğlu bulunan Nick Cave'in 15 yaşındaki oğlu Arthur da, yedi yıl önce Brighton’da bir uçurumdan düşerek ölmüştü. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat