Orhan Pamuk, Serkan Keskin'in oyunu 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü The Guardian'a taşıdı

Orhan Pamuk, Serkan Keskin'in oyunu 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü The Guardian'a taşıdı
Oyuncu Serkan Keskin'in sahneye uyarladığı “Saatleri Ayarlama Enstitüsü”nü Nobel ödüllü Orhan Pamuk The Guardian'da övgülerle bahseden bir yazı kaleme aldı.

Serkan Keskin yeni sezonda Ay Yapım’ın “Şahane Hayatım” adlı dizisinde seyirciyle buluşacak. Başarılı oyunculuğuyla rol aldığı dizi ve filmlere değer katan Keskin’in başrolünü oynadığı Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Saatleri Ayarlama Enstitüsü’nden yola çıkarak aynı isimle sahneye uyarlanan oyunu büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

The Guardina'a yazdı

serkan-keskin-1.png

Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, İngiliz gazetesi The Guardian’da Serkan Keskin’in “Saatleri Ayarlama Enstitüsü”nü oyununu övgü yağmuruna tuttu.

serkan-keskin-2.png

Orhan Pamuk “On My Radar” köşesinde “Taşpınar’ın hayranıyım. İstanbul’da izlediğim bu akşam yeniden sahnede olan ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ bize hayattaki başarısızlıklarını gösteren bir adamın rüya gibi anlatımı… Kısmen Türkiye Cumhuriyeti ve onun modern olma arzusu ile ilgili… Bütün saatler batı zamanını gösteriyor ama alegori oldukça belirsiz…Serdar Biliş’in ve Serkan Keskin’in tiyatro uyarlaması… Üstün bir eser” yorumunu yaptı. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat