Norveç'te bıçaklı saldırı

Norveç'te bıçaklı saldırı
Norveç'in güneydoğusundaki Numedal bölgesinde düzenlenen bıçaklı saldırının ayrıntıları netleşti. Polis, Suriyeli olduğu belirtilen saldırganın kendi eşini ve bir başka adamı bıçakla yaraladığını duyurdu.

Norveç'in güneydoğusundaki Numedal bölgesinde bir kişinin düzenlediği bıçaklı saldırının ayrıntıları netleşti. Polis, Suriyeli bir adamın kendi eşini ve bir başka erkeği bıçakladığını açıkladı. Saldırganın yakalandığı belirtildi.

Olay, Norveç’in Numedal bölgesindeki kırsal, dağlık bir bölge olan Nore ve Uvdal’da gerçekleşti. İlk başta büyük bir saldırı endişesiyle olay yerine çok sayıda polis gönderilirken, saldırının 'aile içi anlaşmazlık olduğunun' anlaşıldığı açıklandı.

Polis açıklamasında, saldırgan ve mağdurların hepsinin yaralı olduğu, kurbanlardan birinin durumunun kritik olduğu bilgisi verildi. Norveç polisi sözcüsü ‘’Saldırgan ve kurbanlar Suriye’den gelmiş bir aile. İlk kurban saldırganla evli bir kadın. Artık diğer vatandaşlar için bir tehlike söz konusu değil"’ dedi.

Yetkililer, şüphelinin olay yerinin yakınındaki bir lisenin öğrencileri ve saldırıya tanık olan siviller tarafından yakalandığını da duyurdu. (Kısa Dalga)

Dünya