Oğuzhan Uğur, 'kaç para kazanacak' diye soran Kartoğlu'na yanıt verdi

Oğuzhan Uğur, 'kaç para kazanacak' diye soran Kartoğlu'na yanıt verdi
Oğuzhan Uğur, siyasileri ağırladığı programına yönelik "Hasan Atilla Uğur'un oğlu kaç para kazanacak? Mevzu budur bence. Para yurtdışından geldiği için..." diyen Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu'na Twitter'dan cevap verdi.

Oğuzhan Uğur, Youtube'da yaptığı 'Mevzular Açık Mikrofon' programına yönelik "Hasan Atilla Uğur'un oğlu kaç para kazanacak? Mevzu budur bence" diyen Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu'na tepki gösterdi.

Kartoğlu, konuk olduğu Haber Global yayınında Muharrem İnce'nin konuk olduğu bölüme yönelik "7 saatlik programa ne kadar reklam alınacak, kaç kişi tıklayacak? Hasan Atilla Uğur'un oğlu kaç para kazanacak? Mevzu budur bence. Konuşacaksanız bunu konuşun. Onu da biz bilemeyiz. Para yurt dışından geldiği için. YouTube'dan geliyor... O yüzden" sözlerini kullanmıştı.

'Gelirler bağışlanıyor'

Uğur, Kartoğlu'na sosyal medya hesabından cevap verdi. Kartoğlu'nun yayındaki sözlerini Twitter'dan paylaşan Uğur, "Gelirler bağışlanıyor. Bunu ilk bölümde duyurduk. Nereye bağışlanacağını da halk oylayarak seçiyor. Bilmeden konuştuğunuz için özür dileyecek misiniz Sn. Kartoğlu? Çok şey değil de… Dilersiniz belki" dedi.

resim-2023-04-17-180140253.png
Uğur, sonraki paylaşımında da "Siz yorulmayın, ben koyayım" diyerek, daha önce gelirlerin bağışlanacağı yerin belirlenmesi amacıyla yaptığı anketi paylaştı. (Kısa Dalga)

ft60jeaxgaisdpb.jpg

Gündem