Oğuzhan Uğur, Sinan Oğan programını anlattı: Salonda 'Ne mutlu Türk’üm diyene' tartışması çıkmış

Oğuzhan Uğur, Sinan Oğan programını anlattı: Salonda 'Ne mutlu Türk’üm diyene' tartışması çıkmış
YouTube'da siyasi liderleri konuk ettiği programlar yapan Oğuzhan Uğur, Sinan Oğan'ın katıldığı programda Kürtler ile Zafer Partililer arasında 'Ne mutlu Türk’üm diyene' tartışması çıktığını ifade etti.

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, dün Oğuzhan Uğur'un YouTube hesabından yayınladığı 'Mevzular Açık Mikrofon' programına konuk oldu.

Program katılımcılarından bazıları, salonda kavga çıktığını ifade etti.

Twitter'dan bilgi veren Uğur, çekimlerin 6 saat 20 dakika sürdüğünü, CHP'li seyircilerin çoğunlukta olduğunu, HDP ve AKP'lilerin de bulunduğunu ifade etti.

Salonda fazla sayıda Zafer Partili yer aldığını aktaran Uğur, "Oğan hakkında fazla magazin olmaması sebebiyle daha çok vaatler konuşuldu" diye yazdı.

Uğur şunları kaydetti: "Ara verdiğimiz esnada Kürt arkadaşlarla Zafer Partili arkadaşlar 'Ne mutlu Türk’üm diyene' tartışması yaşamışlar… Bağırışlar ve çağırışlar. Haberi alınca hemen sahneye döndüm ve müdahale ettim. Konuyu yine taraflara söz hakkı tanıyarak hızlıca çözdük. Detayları tanıtımda izleyeceksiniz. Ayrıca bir arkadaşımız hafif fenalaştı. Sağlık ekibimiz derhal müdahale etti. Kendini iyi hissedince arkadaşımızı tekrar salona aldık. Sonuç olarak enteresan bir bölüm oldu. Aksadık ama düşmedik. Kazasız belasız bitirdik çok şükür. Ben tabii yine acayip harikaydım. Tanıtımlar yakında." (Kısa Dalga)

Politika