Okan Buruk, Muslera'nın durumunu açıkladı

Okan Buruk, Muslera'nın durumunu açıkladı
Galatasaray, Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek üst üste 10. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk galibiyeti değerlendirirken, sakatlanarak maçı yarıda bırakan Muslera'nın son durumunu da açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından beIN SPORTS'a galibiyeti değerlendirdi:

"Muslera'nın durumu, kontrollerden sonra netleşecek. Dirseğinde bir hasa yoksa önemli olmadan atlatabiliriz. Hasar varsa farklı şeyler olabilir. Röntgenden sonra daha net bilgi alırız. 'Üç gün sonra maçımız var, tempoyu yükseltmeyelim' hissini alabiliyorum. 2-0'dan sonra çok erken bir gol yedik. Bizi de zaman zaman oyun içinde zorladı. Oyuna giren oyuncularımdan daha iyisini bekliyorum."

"Bayern Münih maçına, her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kazanmak, bize önemli şeyler kazandırır. İlk maç kazansak ev 7 puana gelsek, durum çok farklı olabilirdi. Bu maçta da başa baş oynamak istiyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya koyacağız. O maçta konsantrasyon bu maçtaki gibi olmayacak. Oyuncularıma güveniyorum, en iyisini yapacaklar. Gruptan çıkmak istiyorsak, deplasmanda alacağımız puanlar çok önemli. Amacımız puan alarak dönmek."

Spor