Öldürdüğü kadının kızını arayıp, 'Annen kefenini hazırlasın' diyerek tehdit etmiş

Öldürdüğü kadının kızını arayıp, 'Annen kefenini hazırlasın' diyerek tehdit etmiş
Necmiye Vural'ın Mehmet Atabay tarafından bir süredir tehdit edildiği belirtildi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Mehmet Atabay'ın, evli olduğunu öğrenince kendisinden ayrılmak istediği için öldüren Necmiye Vural'ı (40), daha önce birçok kez tehdit ettiği, son olarak kızını telefonla arayıp, "Annen kefenini hazırlasın" dediği iddia edildi.

Olay, 7 Ocak günü saat 12.30 sıralarında Limontepe Mahallesi 9594 Sokak'ta meydana geldi.

Bir otelde kat hizmetleri görevlisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Necmiye Vural, 4 ay önce tanıştığı Mehmet Atabay'dan evli olduğunu öğrenince ayrılmak istedi.

Atabay, konuşmak için Vural'ın evine gitti. Atabay, barışma istediğini reddedince Necmiye Vural'ı yanında getirdiği tabancayla çocuklarının yanında 2 el ateş ederek vurdu. Vural, olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan Mehmet Atabay polis tarafından Karşıyaka'daki iş yerinde yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde suçunu itiraf eden Mehmet Atabay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"Annen kefenini hazırlasın" diyerek tehdit etti

Necmiye Vural'ın, Mehmet Atabay tarafından bir süredir tehdit edildiği ve bu nedenle telefon numarasını değiştirdiği, ancak Atabay'ın bu defa da Vural'ın kızı Z.İ.'ye (16) telefon açıp "Annen kefenini hazırlasın" dediği ileri sürüldü.

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopside karnı ve boynundan vurulduğu belirlenen Necmiye Vural'ın yakınları tarafından teslim alınan cenazesinin bugün öğlen toprağa verileceği öğrenildi. (DHA)

Öldürdüğü kadının kızını arayıp, 'Annen kefenini hazırlasın' diyerek tehdit etmiş

Kadın