Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımız CHP liderine Demokrat Parti'nin ilkesini söyletmiş oldu

Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımız CHP liderine Demokrat Parti'nin ilkesini söyletmiş oldu
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Seçimin 14 Mayıs'ta yapılması artık kesinleşti" dedi. Çelik, "Enterasan bir şey vardır. Cumhurbaşkanımızın siyaset yapma biçimi CHP'yi dönüştürdü. Cumhurbaşkanımız CHP liderine Demokrat partinin ilkesini söyletmiş oldu" diye konuştu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 14 Mayıs'ın kesinleştiğini ve bunun bir erken seçim olmadığını belirten Çelik, Demokrat Parti'nin "Yeter söz milletin" sloganın CHP'lilerin kullanmasıyla ilgili de "Burada enterasan bir şey vardır. Cumhurbaşkanımızın siyaset yapma biçimi CHP'yi dönüştürdü. Cumhurbaşkanımız CHP liderine Demokrat partinin ilkesini söyletmiş oldu" dedi.

Sinan Ateş Cinayeti

Ömer Çelik, Ülkü Ocakları'nın eski başkanı Sinan Ateş cinayeti ile ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı: " Devletin adliyesi, emniyeti işbaşındadır. Dün de Kılıçdaroğlu birçok kişiyi tehdit etti. Böyle bir tehdit olmaz. Biz varolduğumuz sürece buna müsaade etmeyiz. Siyasi cinayetler sayfası açılmıştır diyor. Adliye ve Emniyet işini yapıyor, olay tüm boyutlarıyla ortaya çıkacak."

(Kısa Dalga)

Gündem