Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na Türken yanıtı: Erdoğan Türkiye’ye hizmeti bir kader gibi yaşıyor

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na Türken yanıtı: Erdoğan Türkiye’ye hizmeti bir kader gibi yaşıyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜGVA-Ensar-Türken vakıfları üçgeninde ABD'ye 1 milyar lira aktarıldığına dair açıklamasına AKP'den bir yanıt daha geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, ailesi ile vakıflar arasındaki ilişki sorgulanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı savundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜGVA ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD'deki Türken Vakfı'na transfer edildiği iddiasına dair belgeleri açıklaması sonrasında iktidar cephesindeki 'izahat seferberliği' sürüyor.

Son olarak, AKP Sözcüsü Ömer Çelik bir dizi tweet atarak, Kılıçdaroğlu'nun vakıflarla ailesinin ilişkili olduğunu söylediği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı savundu. Çelik, 'iftira', 'kara propaganda' ve 'karanlık odaklar' gibi ifadeleri kullandığı açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız defalarca her türlü bilinen ve bilinmeyen suikast girişimine karşı durdu. Türkiye’ye hizmeti bir kader gibi yaşadığını defalarca gösterdi" dedi.

Çelik'in paylaşımları şöyle:

"Dün, bir siyasi parti genel başkanının kendisini ve partisini karanlık çevrelerin propaganda aygıtı haline getirmesine şahit olduk. Sn Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızın ülkeden kaçacağını söylemesi karanlık odakların propagandasının tercümesinden başka birşey değildir!

Cumhurbaşkanımız defalarca her türlü bilinen ve bilinmeyen suikast girişimine karşı durdu. Türkiye’ye hizmeti bir kader gibi yaşadığını defalarca gösterdi.

Cumhurbaşkanımıza dönük söylenen o çirkin sözler, söyleyenlerin alnına iftira olarak yapışmıştır.

Etrafımızda olup bitene bakın. Türkiye’nin bu gelişmeler karşısındaki duruşuna bakın. Cumhurbaşkanımıza “kaçacak” denmesinin kimlerin kara propaganda aygıtında üretildiği net görülür. Kimlerin buna alet olduğu ise açıktır.

Herkes biliyor ki, Cumhurbaşkanımız milletine ve Türkiye’ye aşkla bağlıdır. Bunu sorgulamaya kalkanlar, sadece kendilerinin Türkiye’ye bağlılıklarını sorgulamış olurlar.

Milletimiz Türkiye’nin devlet başkanına dönük bu iftira kampanyasının Türkiye’ye zarar vermek amacı taşıdığının farkındadır. Karanlık odakların yıllardır yürüttüğü bu faaliyetler hep hezimete uğramıştır. Onların siyasi aletleri de milletimizden gereken cevabı alacaktır." (Kısa Dalga)

omer.jpg

Gündem