Orhan Aydın: Kalbimde cam kırıklarıyla geldim

Orhan Aydın: Kalbimde cam kırıklarıyla geldim
‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına sanatçılar da büyük destek verirken depremde kızını kaybeden sanatçı Orhan Aydın'da destek için programda yer alanlar arasında oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halk TV’de ‘Bir Kira Bir Yuva Özel’ programı düzenledi.

Kızı enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sanatçı Orhan Aydın, "Bu akşam sadece kendi çocuğum için bütün çocuklar için dayanışma için geldim buraya. Biliyorum ki başaracağız" dedi.

Yıldız Tilbe, 12 ailenin bir yıllık kirasını karşılayacağını duyurdu

Şarkıcı Yıldız Tilbe de Halk TV ekranlarındaki canlı yayına telefonla bağlanarak, ''Allah bütün aç açıkta sokakta kalanlara yardım etsin inşallah ama biz de elimizden geleni yapalım. Bir talebim olacak benim ben 10 ya da 12 ailenin birer yıllık kiralarını üstlenmek istiyorum. Bu kiraya geçen ailelerle de görüşmek istiyorum. Çünkü sadece kiralarını değil, yıl içinde başka belli başlı ihtiyaçlarını da karşılamak istediğini'' ifade etti.

Çağlayan'dan büyük bağış

Armağan Çağlayan, 1 milyon lira bağışladı.

Erol Evgin 50 bin TL bağışladı

Sanatçı Erol Evgin, "Ben de bu dayanışmaya 50 bin TL ile katılmak istiyorum. Ayrıca kardeşim Cengiz Evgin de ulaşamamış size. Oda bir 50 bin TL ile katılmak istiyor bu kampanyaya" dedi.

Akpınar 500 bin TL bağışladı

Sanatçı Metin Akpınar da 500 bin TL bağış yaptı. (Kısa Dalga)

Gündem