Orhan Gencebay: “Erdoğan, halkımıza hizmet için var gücüyle çalışıyor, art niyetliler, Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar”

Orhan Gencebay: “Erdoğan, halkımıza hizmet için var gücüyle çalışıyor, art niyetliler, Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar”
Orhan Gencebay, Sabah gazetesine verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirenlere “art niyetli” demesi sosyal medyanın gündemine oturdu.





Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan Orhan Gencebay, "Zaman zaman Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklere katıldığınız için eleştiriliyorsunuz" sözlerine "Sosyal medyayı kötü niyetle kullananlar var. Bakmıyorum bile eleştirilere. Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar. Ben devletime saygılı biriyim” diye karşılık verdi. Gencebay’ın açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Orhan Gencebay, şu açıklamaları yaptı:

“Tabii ki davet edildiğimde (Cumhurbaşkanlığı) gideceğim. Müzik sektörümüzle ilgili sorunlarımızı, taleplerimizi kime söyleyeceğiz, kimden yardım isteyeceğiz? Devletimizden. Daha önceki liderlerle de bir araya gelirdim. Erdoğan, halkımıza hizmet vermek için var gücüyle çalışıyor. Yıllardır tanıyorum kendisini. 'Siyasette en önemli hedefim yerli ve milli değerlerimizi korumak' demişti bana yıllar önce.

CHP, Atatürk’ün partisi değil

CHP'ye Atatürk'ün partisi demek doğru değil. CHP demokrasi gereği kurulan ilk parti. Bu partinin kurulmasına da Atatürk öncülük etmiştir. Siyasi ve milli konular birbirinden ayrılmalıdır. Suriye, Akdeniz, Libya, Adalar ve Kıbrıs gibi konularımız mili meselemizdir. Önemli olan ülkemizin bölünmez bütünlüğüdür. Milli konuları siyasete çekmemek gerekiyor."

Gündem