Oscar töreninde şok: Will Smith "Karımın adını ağzına alma" diyerek Chris Rock'a tokat attı

Oscar töreninde şok:  Will Smith "Karımın adını ağzına alma" diyerek Chris Rock'a tokat attı
94'üncü Oscar Ödülleri töreninde Will Smith, törenin sunucularından Chris Rock'a vurdu.

94. Oscar Ödülleri Töreni'nde Will Smith'in ilk Oscar Ödülünü almasından önce komedyen Chris Rock'a sahnede vurması da gecenin en akılda kalan olayı oldu.

Rock, Smith'in saçkıran hastalığı geçiren eşi Jada Pinkett Smith'in saçıyla ilgili şaka yapınca, Smith sahneye doğru yürüdü ve Rock'a tokat attı. Başta önceden yazılmış bir parodi gibi görünen olayın hemen ardından Smith'in "Karımın adını lanet ağzına alma" diye bağırmasıyla ortam gerildi. Smith daha sonra ödül konuşmasında olay nedeniyle özür diledi.

Herkes bunun gösterinin bir parçası olup olmadığını merak ederken kamera o anlarda seyircilere döndü. Fakat sonra törende seyirciler arasında bulunan Vanity Fair yöneticisi Ramin Setoodeh'in Twitter mesajıyla bu olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Setoodeh mesajında "Bunun olması planlanmamıştı. Bu gerçek" diye yazdı.

Chris Rock ise bu tokat olayından sonra  görevine devam etti ve en iyi uzun metrajlı belgesel adaylarını sundu. Fakat ondan önce de "Bu TV tarihine geçecek muazzam bir geceydi" dedi.

Jada Pinkett Smith geçen yılın aralık ayında saçını neden kısa kestirdiğini sosyal medya hesabından anlatmıştı.  Smith, Alopesi adlı hastalık yüzünden yaşadığı saç kaybını Instagram hesabından paylaştığı bir videoda anlattı. 

Yaşam