Oscar törenindeki tokat ile gündem olan Will Smith'in yeni filmi geliyor

Oscar törenindeki tokat  ile gündem olan Will Smith'in yeni filmi geliyor
Oscar törenindeki tokat skandalıyla gündem olan Will Smith'in yeni rolü belli oldu. Hollywood'un en çok teklif alan aktörlerinden olan ve birçok yeni proje hazırlığında olan Smith, yeni filminde eski asker arkadaşlarıyla bir araya gelip Boston'da uyuşturucu ticaretini durdurmaya çalışan bir askeri canlandıracak.

Smith, film projelerinde yer almaya devam ediyor. Oscar ödüllü oyuncunun yeni rolü açıklandı. Oyuncu "Sugar Bandits" adlı gerilim türündeki filmde rol alacak.

Chuck Hogan'ın "Devils in Exile" kitabından uyarlanan filmde Smith, Irak'ta savaşmış ve eski asker arkadaşlarıyla bir araya gelip Boston'da uyuşturucu ticaretini durdurmaya çalışan bir askeri canlandıracak.

Smith'in Oscar tokadı sonrası ilk filmi Antoine Fuqua imzalı Emancipation filmiydi. Oyuncunun yeni film projeleri arasında Bad Boys serisinin dördüncü filmi yer alıyor. Zombi filmi I am Legend'ın devam için de heyecanlı bir bekleyiş var. Filmde Smith rolüne geri dönerken Michael B. Jordan kadroya dahil olacak.

Tokat atması ile gündem olmuştu

İki yıl önce 94. Oscar Ödülleri’nde, "En İyi Erkek Oyuncu" adayı olan ünlü aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett-Smith'in hastalığı nedeniyle dökülen saçlarıyla ilgili şaka yapan komedyen Chris Rock'a tokat atarak gündem olmuştu.

Smith, olayın ardından yaptığı açıklamada "Akademinin bana olan güvenine ihanet ettim. Ödül kazananları, harika işlerini kutlama fırsatından mahrum bıraktım" demişti.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi de Smith'i 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men etmişti. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat