Otlu: Ateş zanlısı Çep 10 ESP'liyi vurdu, tutuklanan ESP'liler oldu

Otlu: Ateş zanlısı Çep 10 ESP'liyi vurdu, tutuklanan ESP'liler oldu
DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu, "ESP'ye dönük saldırıdan sonra tutuklanan Çep olmadı. ESP'liler tutuklandı ve yargılandı" dedi.

Kısa Dalga - Eski ESP Genel Başkanı ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu, Sinan Ateş davasında ifade verirken "devlete hizmet için ESP'lileri vurduğunu" söyleyen Doğukan Çep'e tepki gösterdi.

Doğukan Çep, ifadesinde, "2013 yılında Gezi olayları sırasında Gazi, Gülsuyu'nda DHKP-C’li teröristlerle vurma olaylarım olmuştu. Kırmızı fularlı kız Ayşe Deniz, Öykü Dilara Keskin… En son bunları vurduktan sonra ESP’nin derneğine giriyoruz, basıp içeride 10 kişiyi vuruyoruz. En son Hasan Ferit Gedik ölüyor. Uyuşturucuya karşı yürüyormuş. Biz yakalandık, yargılanmaya başladık" demişti.

dogukan-cep.jpg

"Cinayetten hükümlü olmasına rağmen 'faaliyetlerine' devam etti"

Otlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Uyuşturucu kaçakçısı Doğukan Çep bugün Sinan Ateş davasında ifade verirken 'devlete hizmet için ESPlileri vurduğunu' açıklıyor. 2013 Ağustos ayında Gülsuyu Mahallesi'nde afiş asan ESPlileri yaralamış ve ESP bürosuna silahlı saldırı yaparak kırmızı fularlı kız Ayşe Deniz Karacagil, Sinan Sağır başta olmak 10 yoldaşımızı yaralamıştı. Sonra Hasan Ferit Gedik’i katletti. Ülkü Ocakları tarafından koruma altına alındı.

ESP'ye dönük bu saldırıdan sonra tutuklanan D. Çep olmadı. ESP yöneticileri ve üyeleri Gülsuyu mahallesinde çetelere, uyuşturucu satışına izin vermediği, mücadele ettiği için tutuklandı ve yargılandı.

D. Çep, cinayetten hükümlü olmasına rağmen saklanma gereği duymadan 'faaliyetlerine' devam etti.

Her yanıyla çürümüş ve çeteci bir sistem var karşımızda... O zaman birleşik mücadeleye!" (Haber Merkezi)

Politika