Otyakmaz: Golümüzün neden iptal edildiği hakkında üst düzeyde açıklama bekliyoruz

Otyakmaz: Golümüzün neden iptal edildiği hakkında üst düzeyde açıklama bekliyoruz
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Futbol kamuoyunu çok fazla sıkıntıya sürüklememek adına çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Federasyondan da iptal edilen golümüzle alakalı en üst düzey şekilde açıklama bekliyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında kendi sahasında Galatasaray'a 2-1 yenilen Sivasspor'da Başkan Mecnun Otyakmaz, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İki takımın da güzel mücadele ettiğini söyleyen Otyakmaz, "Ne yazık ki maça damga vuran hakem hataları oldu. Hakemler konusunda pek görüş bildirmiyoruz federasyona gidip bunlar muhakkak konuşulacaktır" dedi.

Otyakmaz şöyle devam etti: "Ancak bütün Türkiye'deki futbol severler bizim golümüzün neden iptal edildiğini anlamadılar, anlam veremediler. Biz de aynı şekilde anlam veremedik. Maçtan sonra bazı pozisyonlar için konuşmamak gerekir ama biraz izledim herkese de sordum kimse neden iptal edildiğini anlamıyor. VAR'da da Özgüç Türkalp varmış. 20 yıldır Örgüç Türkalp adını duymaktan artık rahatsız olduk.

Bunların hiç emekliliği falan olmuyor mu? EYT'ler bile geldi artık lütfen emekli olsunlar. Futbol kamuoyunu çok fazla sıkıntıya sürüklememek adına çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Federasyondan da konuyla alakalı en üst düzey şekilde açıklama bekliyorum. Kırmızı kart pozisyonu tam olarak görmediğim için yorum yapmak istemiyorum.

Golümüzün neden iptal edildiği hakkında en üst düzeyde açıklama bekliyoruz. İyi bir federasyonumuz var, sık sık görüşüyoruz. Oldukça objektif ve şeffaf olmaya çalışıyor ancak hakemler aynı tas aynı hamam devam ediyor." (DHA)

Spor