Oyuncu Ozan Güven üç yıl sonra setlere dönüyor

Oyuncu Ozan Güven üç yıl sonra setlere dönüyor
Kadına şiddet suçlamasıyla yargılandığı için üç yıldır ekranlardan uzak kalan oyuncu Ozan Güven, bu yıl yeniden televizyona dönüyor. Güven, Kanal D'nin “Taş, Kağıt, Makas” dizisinde “Harun Yakar” adlı renkli bir avukatı canlandıracak.

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği suçlamasıyla, 'silahla kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan oyuncu Ozan Güven, uzun süre ekranlarda görünmemişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; oyuncu, bu yıl dizi ve film setlerine geri dönüyor. Ozan Güven, Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi “Taş, Kağıt, Makas”la el sıkıştı. Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği, Uğraş Güneş’in yazdığı dizi bu hafta sete çıkacak.

Dizinin kadrosu ve konusu

Kore yapımı Remember: War Of The Son’dan uyarlanan dizide hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut Tanrıkulu adlı gencin hikâyesi beyazcama taşınıyor. Ozan Güven “Harun Yakar” adlı renkli bir karaktere hayat verecek.

Ekin Koç’un “Umut” rolüne hayat vereceği dizide Serra Arıtürk Umut’un partneri “Alev”i, Burak Yörük Urfalı inşaat kralı Bünyamin Demirkıran’ın tek oğlu olan Fecir’i ve Hande Ataizi de adliyenin dişli savcısı “Süreyya Yalçınkaya”yı canlandıracak. Ozan Güven’in canlandıracağı avukat Harun ile savcı Süreyya arasında büyük bir çekişme yaşanacak.

Şiddet nedeniyle yargılanıyor

Oyuncu Ozan Güven'in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, 2020 yılında Güven'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ozan Güven hakkında "hakaret", "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "kasten yaralama" suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Ozan Güvenin de karşı şikayet dilekçesi vermesi üzerine Deniz Bulutsuz hakkında "basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İddianamede, 13 Haziran 2020'de gece saatlerinde Ozan Güven'in evinde olan çiftin, arkadaşlarının evinde başladıkları tartışmanın yeniden alevlendiği, Güven'in abajur ve elleriyle vurarak Deniz Bulutsuz'u darbettiği ifade edilmişti. Deniz Bulutsuz'un çenesinden yaralanmasına neden olduğu iddia edilen abajur silah sayılmıştı. (Kısa Dalga)

Gündem