Zafer Partisi lideri Özdağ, istifa depremine ilişkin Kısa Dalga'ya konuştu: Geri alıyorlar

Zafer Partisi lideri Özdağ, istifa depremine ilişkin Kısa Dalga'ya konuştu: Geri alıyorlar
Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar, sosyal medya üzerinden kendisiyle birlikte 5 ilçe belediye başkan adayı, 3 ilçe başkanı ve Ankara Gençlik Kolları İl Yönetiminin istifasını duyurdu. Kısa Dalga'nın ulaştığı Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, istifa edenlerin istifalarını geri çektiğini, il başkanının da aynı şekilde geri alacağını söyledi.

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar, Ankara il yönetimi, Ankara Gençlik Kolları il yönetimi, 6 ilçe belediye başkan adayı, 3 ilçe başkanı ve 25 ilçe belediye meclis üyesi adayının partiden istifasını duyurdu.

''İl Başkanı da geri alacak''

Kısa Dalga'nın ulaştığı Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ partisinin Ankara il başkanlığındaki istifalarla ilgili olarak ''Pek çoğu istifa etmedi, il başkanı da geri alacak'' dedi.

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar bugün öğle saatlerinde istifasını X hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

''Göreve geldiğimiz ilk günden beri Zafer Partisi’nin her bir bireyine, Ankara’nın her bir İlçesine, diğer İllerimize ve Genel Merkeze daima destek olduk. İl Başkanlığı nezdinde Türk Milliyetçilerinin sesi olmak, ülkenin gireceği her seçimde sonucu Türk Milliyetçilerinin belirleyeceğini göstermek adına canla başla mücadele ettik.”

Katar, paylaşımında istifa edenleri şöyle duyurdu:

“Ankara İl Başkanı olarak şahsım ve aşağıda isimleri olan dava arkadaşlarımla birlikte;

•Ankara İl Yönetimi

•Ankara Gençlik Kolları İl Yönetimi

•6 İlçe Belediye Başkan Adayı (Keçiören, Altındağ, Etimesgut, Yenimahalle, Beypazarı, Şereflikoçhisar)

•3 İlçe Başkanı ve Yönetimi (Keçiören, Beypazarı, Altındağ)

• 25 İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayı ile birlikte; Tüm bu açıklamalarımız doğrultusunda özveriyle yürüttüğümüz Zafer Partisindeki görevlerimizden istifa ediyoruz.” (Kısa Dalga)

Gündem