Ümit Özdağ'dan HDP'li Garo Paylan'a tehdit: "Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın”

Ümit Özdağ'dan HDP'li Garo Paylan'a tehdit: "Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın”
İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ twitter üzerinden "Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın” diyerek HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ı tehdit etti.

İYİ Parti'den ihraç edildikten sonra yeni parti kurma çalışmalarına başlayan İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ Ermeni Soykırımı tartışmları üzerinden HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ı hedef aldı. 

Özdağ, HDP'li Paylan'ın ""106 yıl sonra, Soykırımın mimarı Talat Paşa isimli caddelerde yürüyoruz. Talat Paşa isimli okullarda çocuklarımızı okutuyoruz. Almanya’da bugün Hitler isimli caddeler olsaydı, Hitler isimli okullarda çocuklar okusaydı nasıl bir Almanya olacaksa, öyle bir Türkiye’de yaşıyoruz"  paylaşımınına yine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. 

Özdağ şu paylaşımı yaptı: "“Terbiyesiz tahrikçi adam. Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine. Talat Paşa vatansever Ermenileri değil senin gibi arkadan vuranları sürdü. Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın”


Gündem