Özdağ’dan İYİ Partili Çömez’e sert yanıt: Karanlık olan senin partin

Özdağ’dan İYİ Partili Çömez’e sert yanıt: Karanlık olan senin partin
Özdağ, İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez’e “Karanlık olan parti mi aile şirketi mi belli olmayan mensup olduğun partidir” diye yanıt verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile protokol imzaladığı için eleştiren İYİ Partili Turhan Çömez’e, Özdağ’dan yanıt geldi. Özdağ, “Zafer Partisi’ni karanlık dehliz olarak tanımlamak terbiyesizliktir” dedi.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile protokol imzalamasını eleştirmişti.

Çömez, “Biz sahada kendisi için oy isterken meğer o, Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyor, protokoller imzalıyormuş. Arkadaşlarının haberi yok, ittifak ortaklarının bilgisi yok. Hoyratça heba edilmiş bir güven yeniden kazanılabilir mi Sayın Kılıçdaroğlu?” demişti.

Çömez’in bu tweetini alıntılayan Ümit Özdağ, Çömez’e sert yanıt verdi. Özdağ, İYİ Parti’nin milletvekili adaylarına da dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Erdoğan’ın eski özel kalem müdürü Turhan Çömez, Zafer Partisi, Atatürk çizgisinde tertemiz bir partidir. Zafer Partisi’ni karanlık dehliz olarak tanımlamak terbiyesizliktir. Karanlık olan FETÖ’nün içişleri bakanlığını yüzde 100 ele geçirmesini sağlayan kişiyi Ordu’dan 1. Sıra aday gösteren, Kaşif Kozinoğlu’nu öldürten kişinin yeğenini milletvekili yapan, Fırat’ın katiline burs veren AK Partiliyi milletvekili yapan, Melih Gökçek’in en iyi adamı kömür mafyasını milletvekili yapan, borsa spekülatörü küfürbaz AK Partilileri milletvekili yapan, parti mi aile şirketi mi belli olmayan mensup olduğun partidir. Zafer Partisi’nin Ortaya koyduğu protokol 6’lı masanın Atatürk’süz ve vatansız protokollarından sonra ancak bir onur abidesi kabul edilebilir.” (Kısa Dalga)

Politika