Ümit Özdağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına övgü: 'Gözlerimi kapattım, kendim konuşuyorum zannettim'

Ümit Özdağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına övgü: 'Gözlerimi kapattım, kendim konuşuyorum zannettim'
Kılıçdaroğlu'nun yaptığı son açıklamalar hakkında konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, "Gözlerimi kapattım, kendim konuşuyorum zannettim" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Flash Haber’in konuğu oldu. Programda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde yaptığı açıklamalar hakkında konuşan Özdağ "Kemal Bey'in dün ve bugün yaptığı açıklamaya bakın. Gözlerimi kapattım, kendim konuşuyorum zannettim" dedi.

Kılıçdaroğlu ne demişti?

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tura 10 gün kala Ankara'da şu açıklamayı yapmıştı:

"Erdoğan, senin izlediğin hiçbir tavizkar, gizli kapaklı yolu izlemeyeceğim. Ülkem için çalışacağım. Erdoğan sen değil misin FETÖ’yü besleyip büyüten, ne olursun, yalvarıyorum, geri dön diyen sen değil misin? Onunla el ele verip şanlı silahlı kuvvetlere kumpas kuran?"

"Buradan ilan ediyorum. Ben hiçbir zaman Mehmetçiğimize kumpas kuranlarla yan yana durmadım. Asla durmayacağım."

"Erdoğan, açıkça söylüyorum. Sen ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye bile bile 10 milyondan fazla mülteci getirdin. İthal oy sağlamak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını haraç mezat sattın. Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim. Nokta." (Kısa Dalga)

Gündem