Özdağ'dan Soylu'ya yeni salvo: Cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum

Özdağ'dan Soylu'ya yeni salvo: Cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum
İçişleri Bakanlığı'nda önlemlerin arttırıldığı iddiası üzerine yeniden tweet atan Ümit Özdağ, "Bu iş seninle benim aramda. Karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum" dedi. Özdağ daha sonra da kimsenin bakanlık önüne gelmemesini istedi ve o anları sosyal medya hesaplarından canlı yayınlayacağını duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik "Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" sözlerine karşılık bugün İçişleri Bakanlığı önüne gideceğini açıklayan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, gece saatlerinde yeni bir açıklama daha yaptı.

Gazeteci Hikmet Durgun'un "Bakanlıkta görevli olan tüm polislerin ve güvenlik görevlilerinin izni sonlandırılıp göreve çağrıldı. Ayrıca çevik kuvvet sayısının artırılma talimatı verildi" şeklindeki tweet'ini alıntılayan Özdağ şunları dedi: Süleyman, heyecanlanma.Ben tek başıma geliyorum.Bir çoğu benim akademide, istihbaratta öğrencim olmuş sevgili polis kardeşlerimin arkasına saklanma. Ben parti genel başkanı olarak gelmiyorum. Bu iş seninle benim aramda.Yarın karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum."

ekran-resmi-2022-05-06-06-44-19.png

'SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDAN CANLI İZLEYEBİLİRSİNİZ'

Özdağ daha sonra attığı tweet'te de, "Saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'na tek başıma gideceğim. Bu süreci sosyal medya hesaplarımdan canlı olarak izleyebilirsiniz...
Partililerimiz ve vatandaşlarımızın İçişleri Bakanlığı önüne GELMEMELERİNİ rica ediyorum" diye yazdı.

Özdağ sosyal medya hesabındaki ilk paylaşımında şöyle demişti:

"Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın içişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle.” (Kısa Dalga)

Gündem