Özel okulda çalışan kadın öğretmenden, 14 yaşındaki öğrencisine istismar iddiası

Özel okulda çalışan kadın öğretmenden, 14 yaşındaki öğrencisine istismar iddiası
Özel bir okulda İspanyolca öğretmeni olan Betül N. Ç'nin, 14 yaşındaki öğrencisini istismar ettiği iddia edildi. İstanbul, Gaziosmanpaşa'da özel bir okulda yaşanan olay mahkemeye taşınırken, öğretmen tutuklandı.

28 yaşındaki İspanyolca öğretmeni Betül N.Ç'nin., öğrencisi 14 yaşındaki M.A.'yı istismar ettiği ileri sürüldü. Öğretmen, öğrencisinin 16 yaşında olduğunu sandığını iddia etse de mahkeme tutuklama kararı verdi.

Olay, öğretmenle öğrencisinin sosyal medyadan yazışmasıyla başladı.

Bir süre sonra öğretmen Betül Nisa Ç., öğrencisini kendi evinde film izleme bahanesiyle cinsel istismarda bulundu.

M.A.'nın ailesi çocuklarının durgunlaşması ve sürekli telefonla ilgilenmesi üzerine şüphelendi.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre pedagog eşliğinde ifadesi alınan çocuk, olayın 4 kez yaşandığını anlattı.

Öğretmenden "16 yaş" savunması

Öğretmen Betül Nisa Ç. ise ifadesinde; öğrencisinin 'Ben Betül hocayı istiyorum' şeklinde mesajlar atarak taciz etmesi sonucu sevgili olduklarını ancak herhangi bir cinsel birliktelik yaşamadıklarını iddia etti.

Öğrencisinin 16 yaşında olduğunu söylediğini ileri süren öğretmen, "Yaşının küçük olduğunu bilseydim, sevgili olmazdım" dedi. Tutuklanan Betül Nisa Ç. hakkında savcılık, 'Cebir Tehdit ve Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' ve 'Çocuğun Cinsel İstismarı' suçlarından toplamda 21 yıla kadar hapis istedi. Şüpheli Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. (Kısa Dalga)

Gündem