Özgür Özel'den CHP'nin eski başkanları ve Ahmet Necdet Sezer'e bayram telefonu

Özgür Özel'den CHP'nin eski başkanları ve Ahmet Necdet Sezer'e bayram telefonu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin önceki genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i arayarak bayramlarını kutladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla partisinin önceki genel başkanlarının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Özel; 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 6. Genel Başkan Altan Öymen, 5. Genel Başkan eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ı arayarak kendilerinin ve ailelerinin bayramını kutladı ve iyi dileklerini iletti.

ANKA'nın aktardığı habere göre Özel, ayrıca 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile de görüşerek Sezer ailesinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Sabah'a "Erdoğan'ı da arayacağım" demişti

Özgür Özel, Sabah gazetesinden Yavuz Donat'a verdiği söyleşide Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı da arayıp bayramını kutlayacağını söylemişti.

Donat, 8 Nisan Pazartesi günü yayımlanan "Özgür Özel ile bayram sohbeti" başlıklı köşe yazısında Özel'in şu sözlerini aktarmıştı:

"Geçen bayram, Devlet Bahçeli'den başlayarak bütün liderleri aramıştım... Bir tek Erdoğan'ı aramadım. Ama o zaman ikinci partiydik. Şimdi CHP birinci parti... Alttan almak, fedakârlık yapmak, ilk adımı atmak, ilk eli uzatmak bize düşer. Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı'nı arayacağım... Bayramını tebrik edeceğim. Sonrasında kendilerine bazı şeyler söyleyeceğim." (Kısa Dalga)

Politika