Özgür Özel'den saç boyatma açıklaması

Özgür Özel'den saç boyatma açıklaması
Hürriyet gazetesine röportaj veren Özgür Özel, kendisini genel başkanlığa taşıyan süreç, liderlik koltuğuna oturduktan sonra gelen seçim zaferinin yanı sıra seçim sonrası imaj değişikliğiyle ilgili açıklamalarda da bulundu...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 31 Mart yerel seçimlerinden birinci parti olarak çıkmasının ardından gerçekleştirdiği imaj değişikliği ile de dikkat çekti.

Önce ses tellerinden operasyon geçiren daha sonra da gözlerinden ameliyat olarak gözlüklerden kurtulan CHP liderinin son olarak saçlarını boyattığı iddia edilmişti.

Konu hakkında Hürriyet'ten Zeynep Bilgehan'a konuşan Özgür Özel, şunları dedi:

“Gözlerimle alakalı mercek ameliyatı da bir yıldır bekliyordu. Bozukluk numarası çok fazla olduğundan akıllı lens takıldı. Onun için de kortizonlu damla damlatılıyor. Tüm bu kortizon yüzümde, gözümde ufak şişkinlikler oluşturdu. Saçlarımı boyatmadım, sadece kestirdim. Kestirdiğim gün wax (saçları şekillendirmek ve istenilen biçimde kalmasını sağlamak için kullanılan bir ürün) sürüyorlar. Fotoğraf açılarından dolayı farklı çıkmış; kırlarım duruyor.”

"Ben düşene kadar havuz dolacak diye hesap ettim"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçim zaferinin ardından kurultaydan seçime kadar geçen değişim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

14-28 Mayıs seçimlerinden çok üzüntülü çıktığını belirten Özel, genel başkanlığa adaylık sürecinin nasıl başladığını şöyle anlattı:

“Bir gün Manisa’da, evin salonunda, yarı karanlıkta oturdum ve hiçbir şey yapmadan dört saat düşündüm. Eşim Didem beni o halde görünce ‘Hayır olsun, bakalım yine başımıza ne gelecek?’ dedi. Bu tek kişilik bir karardı. Tek başıma uzun uzun düşünüp yüksekten boş bir havuza atladım. Ben düşene kadar havuz dolacak diye hesap ettim. Tam da öyle oldu.

Değişim yürüyüşümüzde önce bir kişiydim. Sonra üç olduk, sonra yedi… Arkadaşlara ‘Bir gün 7 milyon olacağız, bugün bizimle olmayanlar bize katılacak’ demiştim.

Birinci partinin genel başkanı olmak hem keyifli hem güçlü hem de çok sorumluluk yükleyen bir iş. Daha 10 ay önce beş parti yüzde 25 almışken şimdi yüzde 38 almak sizin ikna ettiğiniz kesimlerin sadece CHP’ye gönül verenler olmadığını gösteriyor. Bu da başka sorumluluk yüklüyor.” (Kısa Dalga)

Gündem