Özhaseki: Refahımız, gelirimiz artıyor, daha güzel evlerde oturmalıyız

Özhaseki: Refahımız, gelirimiz artıyor, daha güzel evlerde oturmalıyız
Kayseri'de bir temel atma projesinde konuşan AKP'li Özhaseki, "Refahımız, gelirimiz artıyor, daha güzel evlerde oturmalıyız" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de düzenlenen temel atma projesinde konuştu. Özhaseki Türkiye'de refah ve gelirin arttığını iddia ederek, "Daha güzel evlerde oturmalıyız" dedi.

AKP'li Özhaseki, "Eskimiş, yıpranmış olan, artık içinde oturulamaz durumda kalan evlerin yenilenmesi gerekiyor" diye konuştu.

"HERKES BU EVLERDE OTURMALI"

Mehmet Özhaseki şunları söyledi:

"Refahımız, gelirimiz artıyor. Daha güzel evlerde oturmalıyız. Bunun için mutlaka zamanında, başımızı sokacak bir yer diye bulduğumuz derme çatma yaptığımız, seneleri içerde geçirdiğimiz bu evlerin artık yıkılarak gayet güzel ve muntazam yapılması lazım. Bu zamanın getirdiği bir gereklilik. Lüks değil, bir zorunluluk. Herkes bu evlerde oturmalı. Ondan dolayı da belediyeler bu konuya öncü oluyorlar. Allah razı olsun, kendilerine teşekkür ederiz. İkincisi de biz deprem ülkesiyiz. Şu anda Türkiye'nin yüzde 42'si birinci ve ikinci derecede deprem kuşağında bulunuyor."

Politika