Hadi Özışık'ın oğlunun düğününe devlet tam kadro katılmış

Hadi Özışık'ın oğlunun düğününe devlet tam kadro katılmış
Sedat Peker ile yaptığı görüntülü görüşmeyle gündeme gelen Hadi Özışık’ın oğlunun 2019'daki düğüne devlet erkanı tam kadro katılmış. İstanbul Crowne Plaza Asia'da düzenlenen düğüne Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Eski Başbakan Binali Yıldırım gibi AKP'li isimlerin yanı sıra çok sayıda gazeteci de katılmış.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yaptığı görüntülü telefon görüşmesiyle gündem olan Hadi Özışık, oğlu için 2019 yılında yaptığı düğünle tekrar gündemde. Düğüne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere devlet erkanı tam kadro katılmış. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hakkında "hakaret", "iftira" ve "örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım"dan suç duyurusunda bulunduğu Hadi Özışık'ın oğlu Rıdvan Özışık'ın düğününde Soylu ve Özışık oldukça samimi görüntülendi. 

Nikah törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, evlilik cüzdanını genç çiftlere vermesi için TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım'a verdi.
Sözlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek başlayan Yıldırım, nikah cüzdanını Rıdvan Özışık'a teslim ederken genç çiftlere üç çocuk tavsiyesinde bulundu.





Düğünde çiftlerin şahitliğini Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yanı sıra TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ yaptı. 



Özışık ailesinin düğününe medya dünyasından da birçok isim katıldı.  Nagehan Alçı, Can Ataklı, Erhan Celik, Sevilay Yılman, Cem Küçük, Veyis Ateş, Cemil Barlas, Yusuf Ziya Cömert, Melih Altunok, Cağlar Cilara da davetliler arasındaydı. Öte yandan kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de düğüne katıldı.







Gündem