Belediye başkanından Erdoğan ve Bahçeli'ye para yatırmalı ATM teşekkürü

Belediye başkanından Erdoğan ve Bahçeli'ye para yatırmalı ATM teşekkürü
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, "Beldemizde bulunan Ziraat Bankası ATM' si uzun uğraşlar sonucunda yenilenerek, sadece para çekme değil para yatırma haznesiyle birlikte hizmete alındı" diye paylaşım yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'ye teşekkür etti.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nin Belediye Başkanı İlkay Güngör, Ziraat Bankası'na ait para makinesi yenilendi diye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Güngör twitter hesabından yeni ATM'yle fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:

"Beldemizde bulunan Ziraat Bankası ATM' si uzun uğraşlar sonucunda yenilenerek , sadece para çekme değil para yatırma haznesiyle birlikte hizmete alındı. Bu hizmet için Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a,

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli' ye , Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz'a , Ak Parti Burdur Milletvekilleri Sn. Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a,

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Sn. Hikmet Ökte'ye, Ziraat Bankası Bucak Şube Müdürü Sn. Muhammet Birinkulu'ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim." (Kısa Dalga)

Gündem