Paranın son kurbanı Kante oldu, Fransız yıldız da Arabistan yolcusu

Paranın son kurbanı Kante oldu, Fransız yıldız da Arabistan yolcusu
Chelsea'nin yıldız orta sahası N'Golo Kante kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek. Sağlık kontrollerinden geçtiği belirtilen oyuncunun kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Son olarak Real Madrid'ten ayrılan Karim Benzema, Al-Ittihad'a transfer olmuştu. Suudi Arabistan Ligi'nde Cristiano Ronaldo ile birlikte başlayan transfer çılgınlığı duracak gibi görünmüyor. Al-Ittihad Benzema'nın ardından bir dünya yıldızını daha kadrosuna katıyor.
Chelsea'nin deneyimli orta sahası N'Golo Kante'nin Suudi Arabistan ekibi için sağlık kontrollerine girdiği belirtildi. Fransız oyuncunun kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Yıldızlar paraya hayır diyemedi

Karim Benzema, Al-Ittihad ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncuya yıllık 200 milyon Euro verileceği belirtiliyor. Takımın Kante'ye de yıllık 100 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme sunduğu ifade edildi.

32 yaşındaki Kante, Leicester City ile şampiyon olduktan sonra parladı ve o yaz Chelsea'nin yolunu tuttu. Toplam 2 kez Premier Lig kazanan oyuncu, 1 kez Şampiyonlar Ligi ve 1 kez ülkesiyle Dünya Kupası'nı kazandı.

Spor