Pek çok şehirde elektrikler kesik

Pek çok şehirde elektrikler kesik
İstanbul, İzmir, Ankara, Antep, Konya, Bursa, Adana, Mersin, Kırklareli, Hatay, Uşak, Manisa, Malatya’nın da aralarında olduğu pek çok yerde elektrik kesintisi yaşanıyor. Sosyal medyada #ElektrikKesintisi etiketi kısa sürede ülke gündeminde üst sıralara çıktı.

Türkiye'nin pek çok şehrinde elektrik kesintileri yaşanıyor. Kesinti yaşanan şehirler arasında İstanbul, İzmir, Ankara, Antep, Konya, Bursa, Adana, Mersin, Kırklareli, Hatay, Uşak, Manisa, Malatya da var.

Birçok ilde yaşanan elektrik kesintisine ilişkin resmi kurumlardan henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

BEDAŞ’ın sayfasında paylaşılan mesajda “Hizmet bölgemizdeki belli alanlarda iletim sisteminden kaynaklı enerji kesintileri yaşanmaktadır. Dağıtım şirketimizin sorumluluk alanı dışında gelişen bu kesintilerin en kısa sürede giderilmesi için ilgili kurumlarca gerekli çalışmalar yapılmaktadır” denildi.

İzmir ve çevresine elektrik sağlayan Gediz Elektrik’ten yapılan açıklamada da "Hizmet bölgemizde iletim şebekesinden kaynaklı elektrik kesintisi yaşanıyor" denildi.

Yaşanan elektrik kesintileri #ElektrikKesintisi etiketi ile Twitter'da kısa sürede ülke gündeminde üst sıralara yerleşti.

Gündem