Peker'den yeni Adıbelli iddiaları: Karlıdağ 2-3 mafya grubuyla görüştü

Peker'den yeni Adıbelli iddiaları: Karlıdağ 2-3 mafya grubuyla görüştü
Sedat Peker, "Tolga Ağar’la beni tanıştıran Mustafa Karlıdağ. Orhan Adıbelli’yi öldürtmek için 2-3 tane mafya grubu ile Karlıdağ görüştü" dedi.

Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker, Orhan Adıbelli cinayetiyle ilgili yeni paylaşımlar yaptı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) açıklama yasağı nedeniyle basın danışmanı Emre Olur'un Twitter hesabından mesajlar veren Sedat Peker, iş insanı Orhan Adıbelli'nin eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu ve AKP Milletvekili Tolga Ağar'ın iş ortağı Murat Boyracı tarafından öldürtüldüğünü iddia etmişti.

Peker, kendisini Tolga Ağar'la tanıştıran kişinin Mustafa Karlıdağ olduğunu söyledi. Karlıdağ'ın oğlunun sünnet düğününden fotoğraf paylaşan Peker, "Tolga Ağar’la beni tanıştıran Mustafa Karlıdağ isminde eski bir tanıdığım. Bu arkadaşın oğlunun sünnet düğününde de bulunmuştum. Ben, Tolga Ağar, Mustafa Karlıdağ çok oturup sohbet ettik" dedi.

"Ölen orhan adıbelli Hollanda merkezli gerçek bir baron.( süslü sülünün çakma baronlarından değil)" paylaşımı yapan Peker, Karlıdağ'ın Orhan Adıbelli'nin öldürülmesi için görüşmeler yaptığını şöyle anlattı: "Murat Boyracı’nın galiba Zorlu’da evi vardı. Mustafa Karlıdağ ile beraber orda buluşuyorlardı. Orhan Adıbelli’yi öldürtmek için 2-3 tane mafya grubu ile Mustafa Karlıdağ ayrı ayrı görüştü. Galerici kiralık katil ararsa cinayette böyle patlar."

'NAMUSLU BİR SAVCI ELBET BİR GÜN GELECEK'

Peker ayrıca şunları yazdı: "Namuslu bir savcı elbet bir gün gelecek. mustafa karlıdağ’ın, murat boyracı’nın HTS kayıtlarını, Baz istasyonu kayıtlarını elbet isteyecek. Cinayet çözüldüğünde ne olacak biliyor musunuz? Hem namusu maaşı kadar olan gazeteciler hem de sözde muhalif basın bu cinayeti kendileri ortaya çıkarmış gibi bu savaşı kendileri kazanmış gibi benim adımı anmadan haberler yapacaklar. Şu an yaptıkları gibi dikkat edin, benim ortaya çıkardığım hiç bir olayda benim adımı geçirmeden haber yapıyorlar.(namuslu olanlar baş taçı)"

Sedat Peker, Mustafa Karlıdağ'la olan bir fotoğrafını da "Mehmet Ağar'la aramız açılıp Mustafa Karlıdağ beni satmadan önce oğlunun sünnet düğününde çekildiğimiz fotoğraf (Mustafa, üzgünüm ama sen de müebbet hapis alacaksın!)" notuyla paylaştı. (Kısa Dalga)

Gündem